5 спортивних подій на вихідних у Львові

5353 0
Традиційно у Львові вихідні не обійдуться без спорту. Екстремали, велолюбителі, шанувальники футболу – для всіх знайдеться спортивна подія до душі у перші дні листопада.

Боулдерінг, 1 листопада, 08:00, скеледром «Бухта» (вул. Сяйво, 12)

У суботу зранку в межах фестивалю «Bolder Life» розпочнуться змагання з боулдерінгу – різновиду спортивного скелелазіння, що полягає в проходженні серії коротких, але дуже складних трас. Змагатимуться близько 150 учасників (професіонали і аматори) з України, Польщі, Словенії, Білорусі та Угорщини, до яких можуть долучитись усі охочі – реєстрація відбуватиметься перед початком заходу. Для участі потрібно сплатити стартовий внесок: при попередній реєстрації – 60 грн; в день змагань – 80 грн; дітям – 20 грн. Для глядачів вхід безплатний.

Дзюдо, 1-2 листопада, 10:00, ПС «Україна» (вул. Мельника, 18)

В ці вихідні також відбудеться ХІХ відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків, дівчат та дорослих, присвячений сторіччю від дня народження Миколи Лемика. Участь у змаганнях прийматимуть понад 360 спортсменів з 14 областей України та представники збірних команд Польщі і Словаччини. Львівську область представлятимуть 30 кращих спортсменів-дзюдоїстів. Організаторами змагань є управління молоді та спорту ЛОДА та СДЮСШОР «Богатир». Урочисте відкриття заплановане на суботу о 14:00

Велоспорт, 1 листопада, 22:00, Винниківське озеро

Також в перший день вихідних стартує веломарафон Night Madness 2014. Він є благодійним і відбуватиметься в підтримку сил АТО на Сході України. Протягом ночі з 1 на 2 листопада кожен бажаючий може випробувати себе та свій велосипед на маршруті, який спеціально розробили організатори. Також розігруватимуться призи. Щоб взяти участь потрібно зареєструватись тут.

Армреслінг, 2 листопада, 11:30. Університет фізичної культури (вул. Костюшка, 11)

Неділя спортивна розпочнеться змаганнями з армспорту за програмою 23-х спортивних ігор Львівщини, присвячених року Тараса Шевченка в Україні та 7-х обласних ігор ветеранів спорту, присвячених 75-річчю створення Львівської області. У різних вагових категоріях змагатимуться представники збірних команд районів Львівської області – всього близько 100 учасників, віком від 18 до 40 років.

Футбол, 2 листопада, 17:00, стадіон «Україна» (вул. Липова алея, 5)

Завершуватиме спортивний уік-енд футбольний матч «Карпати» – «Зоря». Галичани, попри виліт з розіграшу Кубка України від київського «Динамо», в чемпіонаті мають непогану позицію – після перемоги над маріупольським «Іллічівцем» підопічні Йовічевіча нарешті покинули зону вильоту. Та в цьому турі львів’янам протистоятиме цьогорічний учасник єврокубків – луганська «Зоря». Чорно-білі хоч і покинули євроарену ще в серпні, але у внутрішньому чемпіонаті продовжують демонструвати позитивні результати. Луганчани востаннє програвали ще в останній день літа, в той час як «Карпати» з того часу лише раз вигравали.

Підготував Микола Решнюк

Використано фото: iop.kiev.ua, sportlift.ru, ela.mobi, b24.te.ua, shirokoformatnye-oboi.ru, m.forbes.ru


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!