5 спортивних подій на вихідних у Львові

2561 0
Найближчі листопадові дні будуть щедрі на спортивні події – чемпіонат України з шахів, змагання з велокросу, футзальний матч, турнір з боксу. Це варто побачити, тож не пропустіть!

Шахи, 10-22 листопада, 15:00, готель «Варшава»(с. Малехів, вул. Жовківська, 1)

Цими днями у Львові відбувається грандіозна подія – фінал чемпіонату України з шахів, який востаннє наше місто приймало ще 28 років тому. За словами організаторів, ці змагання вже є одними з найсильніших в історії проведення національних першостей. Турнір поділений на дві групи – в першій змагаються 12 чоловіків (тут Львів представляють Василь Іванчук, Юрій Криворучко та Олександр Арещенко), а в другій – 10 жінок (серед них і львів’янки Анна та Марія Музичуки).  За усіма перипетіями можна спостерігати онлайн.

Бокс, 13-15 листопада, 13:30, СК «Олімпік» (вул. Щирецька, 36)

Стартував чемпіонат Львівської області з боксу серед юніорів 1995-2000 років народження. У ньому беруть участь вихованці усіх ДЮСШ області, в якій є секція боксу. Ці змагання є перехідними і мають функцію репетиції перед чемпіонатом України, що повинен відбутись у грудні цього року.

Футзал, 15 листопада, 13:00, ПС «Галичина» (вул. Керченська, 8)

У суботу, 15 листопада, у 8 турі Чемпіонату України з футзалу зіграють срібний та бронзовий призери попереднього чемпіонату - львівська «Енергія» та івано-франківський «Ураган» відповідно. Минулого тижня львів’яни переграли харківський «Локомотив» з рахунком 3:1 і зараз перебувають на другій сходинці, відстаючи від лідера, луганського «ЛТК», на три пункти. В свою чергу франківці в турі, що передував цьому, розгормили криворізький «Приват» (8:2) і зараз посідають шосту сходинку.

Велокрос, 15-16 листопада, 11:00, парк «Погулянка»

Цих вихідних проходитиме чемпіонат Львівської області з велосипедного кросу. Як зазначає головний суддя змагань Володимир Набойщіков, кожен охочий може долучитись до заходу - потрібна лише довідка від лікаря про придатність до такого роду навантажень. За попередніми даними, в турнірі візьмуть участь близько 150 учасників віком від 10 аж до 70 років. Старт заїзду – зі сторони вул. Пасічної.

Роуп-джампінг, 16 листопада, 09:00, Хімсільмаш (Рясне-2)

Вже традиційно в неділю клуб активного відпочинку «Адреналін» (KAVA) організовує стрибки з мотузкою (роуп-джампінг). Присвячений до дня студента захід пропонує власникам студентського квитка знижку 25 грн. (основна ціна – 175 грн.) та будівлю висотою 33 метри. Для стрибка потрібно зареєструватись, внести передоплату і повідомити про це організаторів.

Фото: grandars, fonwall, eventkeeper.com


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!