5 спортивних подій на вихідних у Львові

2060 0
Залишається трохи більше тижня до календарної зими, а це означає, що спорт з вулиці потрохи перекочовує у приміщення. Футбол, баскетбол, гандбол, волейбол – ці вихідні відрізнятимуться від попередніх великою кількістю змагань саме з командних видів спорту.

Баскетбол, 21 листопада, 18:30, ПС «Галичина» (вул. Керченська, 8)

Спортивна програма цього уікенду розпочнеться сьогодні. В рамках чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги зустрінуться львівська «Галичина» та дніпродзержинський «Дніпро-Азот». У обох команд сезон поки що не вдається – вони є поточними аутсайдерами цьогорічних змагань(у восьми зіграних матчах дніпряни здобули лише одну перемогу, а галичани, взагалі, жодної). На користь львів’ян говорить лиш те, що за всю історію протистоянь цих команд (16 ігор), вони дванадцять раз перемагали цього суперника.

Футбол, 21 листопада, 19:00, стадіон «Україна» (вул. Липова алея, 5)

Після перерви на матчі збірних поновлюється чемпіонат України з футболу і матчем-відкриттям 13-го туру стане протистояння «Карпати» - «Шахтар». Зараз львів’яни розмістились на останній сходинці в турнірній таблиці та відстають від рятівного дванадцятого місця на 8 пунктів. Гірники, в свою чергу, також перебувають на незвичному для себе третьому щаблі і не збираються з цим миритись. Звісно, що в історії зустрічей обох команд в чемпіонатах України перевага на боці донеччан, але не варто забувати про останній матч суперників на «Україні», в якому тоді ще підопічні Олександра Севідова переграли помаранчево-чорних з рахунком 3:2.

Гандбол, 22 листопада, 15:00, ПС «Будівельник» (вул. Керченська, 8)

В суботу у Львові відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Кубку Виклику ЄГФ серед жінок між львівською «Галичанкою» та голландським «Вірто Квінтусом» з міста Пулдейк. Тиждень назад в Нідерландах підопічні Василя Козаря перемогли суперника з рахунком 24:18 і тепер для виходу в наступний раунд львів’янкам потрібно не програти з різницею, більше ніж п’ять голів. Нагадаємо, що минулорічні єврокубкові ігри команда проводила не у Львові, а загалом матчів такого рівня у нашому місті не було шість років.

Волейбол, 22-23 листопада, 20:30 (субота), 15:30 (неділя), ПС « Галичина» (вул. Керченська, 8)

Цими вихідними в четвертому турі чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги двічі (в суботу та неділю) зустрічатимуться ВК «Барком-Кажани» та ВК «Вінниця». Суперник львів’ян на даний момент перебуває на другій сходинці і є лідером чемпіонату, в той час як підопічні Владислава Лазарчука не можуть похизуватись такими результатами. На цьому етапі змагань львівський клуб не здобув ще жодної перемоги, займає п’яту сходинку і відстає від тієї ж таки «Вінниці» на 13 очок.

Баскетбол, 23 листопада, 13:00, ПС «Галичина» (вул. Керченська, 8)

Заключною спортивною подією цих вихідних стане матч між БК «Галичина» та БК «Дніпро». Гості з Дніпропетровська перебувають у чільній трійці, проте на виїзді демонструють неоднозначний результат – дві перемоги та дві поразки. В очних зустрічах незначна перевага на боці гостей – шість разів перемагала «Галичина», тоді як «Дніпро» брав верх вісім разів.

Підготував Микола Решнюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!