5 спортивних подій у Львові на вихідних

2464 0
Спортивні події прийдешніх вихідних потішать поціновувачів художньої гімнастики, футзалу та біатлону. Змагання із цих та деяких інших видів спорту пройдуть у Львові 20-21 грудня. Tvoemisto.tv пропонує огляд спортивних подій на вихідні.

Чемпіонат України з баскетболу серед команд «Суперліги» «Політехніка-Галичина» (Львів) – БК «Хімік» (Южне) вібудеться 19 грудня о 18:00 у палаці спорту «Галичина», що на вул. Керченській, 8.

Десятий міжнародний турнір із художньої гімнастики «Зимова казка» відбудеться 20 грудня у палаці спорту "Галичина", що на вул. Керченська, 8. Упродовж двох днів понад 270 учасниць із України, а також з Республіки Польща матимуть змогу випробувати свої сили в цьому граційному виді спорту. Змагання учасниць у віковій категорії 5-8 років починатиметься о 10.00, Учасниці ж категорій 9-13 та 14-20 років розпочнуть виступи о 15.00.

У Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького тривають всеукраїнські змагання зі стрільби з лука пам’яті ЗТУ Труша Р.І.  Урочисте закриття і нагородження переможців відбудеться 21 грудня за адресою вулиця Валер'яна Поліщука, 76.

В суботу 20 грудня на Львівщині відбудеться одразу два види спортивних змагань із футзалу. О 13.00 год. за адресою вул. Керченська, 8, ПС «Галичина» розпочнеться Чемпіонат України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» за участі спортсменів зі Львова та Луганська. А от змагання з футзалу до Дня Св.Миколая почнуться о 12.00 і пройдуть у м.Самбір, Львівська обл.

Чемпіонат України з біатлону серед дорослих стартує у с.Сянки Львівської обл., Турківського р-н. Урочисте відкриття відбудеться 20 грудня о 13.00 год. Всіх присутніх частуватимуть гарячими напоями за активну підтримку учасників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!