5 спортивних подій на вихідних у Львові

2933 0
Впродовж вихідних 20-21 вересня у Львові відбудеться низка спортивних подій. Tvoemisto.tv пропонує вам підбірку найцікавіших подій. Зокрема, у місті відбудуться змагання з художньої гімнастики, футзалу, шахів, бігу і, звісно, футболу.

19 вересня у Львові стартує відкритий чемпіонат Львівської області з художньої гімнастики «Золоте левеня». Участь у змаганнях візьмуть гімнастки усіх вікових категорій (від 6 до 18 років) та різного рівня майстерності: від початківців до майстрів спорту України. Загалом очікується участь понад 150 гімнасток. Змагання відбудуться 19-21 вересня 2014 року у спортивно-гімнастичному комплексі «Грація», що на території ТВК «Південний» у м. Львові (вул. І. Виговського). Урочисте відкриття змагань 20 вересня о 13.00.

У суботу, 20 вересня, о 13:00 в палаці спорту «Галичина», що на вул. Керченській, 8, львівська футзальна команда «Енергія» прийме «Титан-Зорю» з Дніпропетровщини. Зараз у турнірній таблиці львівська "Енергія" посідає 3-тє місце, а "Титан-Зоря" – сьоме.

З 18 по 22 вересня в приміщенні готелю НТОН, що на вул. Шевченка, 154б (4 поверх конференц зал) відбудеться Чемпіонат Львівської області 2014 року з шахів серед юнаків і дівчат. Змагання проводитимуться щодня з 11:00 за швейцарською системою в 9 турів у загальному турнірі (юнаки та дівчата окремо). Кількість учасників обмежена до 100 чоловік.

21 вересня у Львові на проспекті Свободи відбудеться Чемпіонат України з легкої атлетики з бігу на шосе на 10 км «Львівська десятка». Відкриття змагань о 09:00. Старт – о 10.00.

Того ж дня у Львові о 19:30 на стадіоні «Україна» львівські «Карпати» приймуть харківський «Металіст». Зараз у турнірній таблиці "Карпати" на 12-му місці, а "Металіст" на 8-му. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!