5 цікавих деталей для літньої фотосесії

5480 0
Сьогодні у швидкому ритмі ми часто не встигаємо смакувати життям, але найкращі його моменти все ж можна лишити із собою назавжди – у світлинах. Пропонуємо підбірку простих ідей, що зроблять вашу літню фотосесію незабутньою.
фото: vk.com

фото: vk.com

1.      Звісно, ідеальний варіант взяти когось з друзів і відправитися на пошуки вдалих ракурсів. У місті, в магазині, якісна камера чи не дуже – у будь-яких обставинах фото можна зробити веселим , запальним і яскравим.

2.      Варіант для тих, у кого добре з ідеями й атрибутикою – влаштувати персональну фотосесію. Продумайте місце, деталі, образ, і покличте того, хто зможе вдало зафіксувати вас в вище перерахованих умовах. Головне, щоб людина була надійна і ви розуміли один одного: підказала як краще позувати, а які «гримаси» не слід робити.

3.      Якщо ідей не так багато, а показати себе хочеться – фотографуйте деталі свого зовнішнього вигляду. Такі фото можна сміливо завантажувати на різні сайти, де проводяться конкурси на кращий outlook.

4.      Якщо ви соромитеся засвітитись в кадрі, фотографуйте гарні дрібнички, які вас оточують. Іноді зі звичайного натюрморту з гарним посудом і яскравими фруктами може вийти вдалий кадр. Завжди намагайтеся зробити витвір мистецтва з повсякденних речей.

5.      Не забудьте додати шарму фотосесії. Наприклад, придумайте оригінальні деталі. Дуже актуальні сьогодні квіткові ободочки слугуватимуть чудовим аксесуаром до багатьох образів, а зробити їх самостійно зовсім неважко.

За інформацією: pro-photo.at.ua.

Підготувала Вікторія Петрик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!