5 вправ для гарної статури, призначені для водіїв за кермом

3630 0
Стояння у корку може не лише втомлювати та дратувати, але й бути корисним. Водіям буде не так нудно, якщо провести час із користю та повторювати ці п'ять легких, але у той же час корисних вправ.
Фото: sai.gov.ua, avtosvit.biz, yak-prosto.com, chitay.net

Фото: sai.gov.ua, avtosvit.biz, yak-prosto.com, chitay.net

Пружні сідниці

Сядьте прямо та стискайте дві половинки ваших сідниць. Стискайте та відпускайте. Повторіть вправу 50 разів та відпочиньте. Повторіть. Це не зробить вас схожими на Бейонсе, але поліпшить кровообіг та зробить їх трохи пружнішими.

Плаский живіт

Покладіть руки на дах автомобіля та притягуйте ваш пупок до хребта. Притисніть та йтримуйте протягом 15-ти секунд. Потім відпустіть. Відпочиньте 5 секунд та повторіть вправу. Ви не тільки тренуватимете внутрішні м'язи пресу, а ще й матимете справу для рук.

Зміцнілі плечі

Покладіть руки на кермо на уявні 9-ту та 3-тю годину. Підніміть ваші плечі. Руки мають бути прямі. Штовхайте кермо. Кожної секунди напрягайте та відпускайте їх. Повторіть 20 разів. Не забудьте розслабити шию.

Гарні стегна

Поставте ноги на підлогу разом (лише коли машина стоїть). Стискайте та розслабляйте коліна. Повторіть 50 разів.

Підтягнуті руки

Увімкніть улюблену радіостанцію та знайдіть ритмічну мелодію. На кожний музичний акцент випрямляйте руки. По-черзі, імітуючи бокс. Стисніть кожну руку у кулак та направляйте руку у протилежну діагональ. Тобто, якщо випрямляєте праву, то спрямовуйте її ліворуч, у напрямку водійського бокового скла. Вправи гарні і для рук, і для серця.

Але пам'ятайте: ці тренування призначені для стояння у корку. Їх не варто робити під час руху автомобіля. Безпека – це головне.

Джерело: Українська правда. Життя

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!