5 заходів Форуму енергозбереження у Львові, які варто відвідати

6362 0
З 30 вересня до 3 жовтня у Львові проходитиме І осінній будівельний форум «За крок до енергонезалежності», на якому всіх охочих вчитимуть, як економити газ та електроенергію та даватимуть практичні поради з використання альтернативних видів палива.
Фото: stnlive.info

Фото: stnlive.info

Під час форуму розповідатимуть про природні джерела енергії, «зеленї ідеї», альтернативну енергетику та енергозбереження, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Економія енергоносіїв зараз є дуже актуальним питанням для українців, тому Tvoemisto.tv обрало 5 найцікавіших заходів форуму, які можуть бути вам корисними. Усі заходи проходитимуть у палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18).

1. Семінар «Сонячні станції приватних домогосподарств та «Зелений» тариф на виробництво електроенергії від сонячних електростанцій до 10 кВт в приватних будинках». 1 жовтня, 12:00-13:00.

2. Семінар «Способи застосування відновлювальної енергії для приватних будинків». Обговорять утеплення будівель для ефективного використання відновлювальної енергії при обігріванні, застосування теплових помп для новобудов, застосування відновлювальної енергії для обігрівання будинків старої забудови, біопаливо і способи використання тощо. 1 жовтня, 14:00-18:00.

3. Обговорення на тему «Плюси і мінуси електричного опалення. Секрети вибору електричних котлів». 1 жовтня, 16:00-18:00.

4. Семінар «Відновлювальна енергія та енергозбереження для багатоповерхівок». Обговорять використання теплових помп і сонячних колекторів для підігріву води для мешканців 9-поверхового під’їзду, можливості використання вентиляційного повітря для отримання енергії для гарячого водопостачання, способи використання стічних вод для рекуперації енергії в багатоповерхівці, комплексне утеплення будинків, плюси і мінуси у використанні відновлювальної енергії при переході квартири на індивідуальне опалення тощо. 2 жовтня 14:00-18:00.

5. Обговорення «Особливості застосування світлодіодних джерел освітлення». Доповідач: Олексій Яцків, доцент НУ «Львівська Політехніка», експерт Інституту Пасивного Будівництва. 2 жовтня, 16:00-17:00.

Повна програма форуму.

Читайте також: 6 способів утеплити свою оселю та зекономити


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!