Політична реклама

Через аварійні мости Львову загрожує екологічна кастрофа

2210 0
У разі подальшої бездіяльності у питанні зведення нових мостів на автомобільній дорозі Львів-Стрий (західний обхід Львова км 7+222 та км 1+870 дільниці Львів-Ходорів (вул. Городоцька, 166) забезпечити екологічну безпеку для міста стає неможливим.

На залізничних коліях, які проходять під цими мостами рухаються поїзди з небезпечними вантажами, хімічними речовинами, нафтопродуктами, - повідомляє прес-центр Львівської залізниці. Падіння частин конструкції мостів у будь-який момент може спричинити залізничну аварію, наслідки якої неможливо спрогнозувати.

У липні 2013 року ситуацію з автомобільним шляхопроводом на Городоцькій, 166 у Львові визнано такою, що «вимагає невідкладного виконання робіт щодо усунення загрози неконтрольованого падіння на залізничні колії елементів конструкції» та прийнято рішення про «проведення капітального ремонту для припинення руйнування шляхопроводу, гарантування безпеки руху автомобільного і залізничного транспорту та пішоходів».

Львівській міській раді комісія доручила терміново вжити заходи для заборони руху шляхопроводом важковагового транспорту та розпочати проведення підготовчих і підсилюючих робіт на аварійному шляхопроводі. Однак, робіт на шляхопроводі не виконано.

Щодо ситуації на шляхопроводі  км 1487+729 дільниці Львів-Стрий (західний обхід Львова) , в останньому листі від Служби автомобільних доріг у Львівській області від 4 вересня 2013 року залізничникам повідомили, що повторно звернулися в Державне агентство автомобільних доріг України та просили про виділення коштів на виконання першочергових робіт. Однак ситуація не отримала жодного вирішення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!