Політична реклама

Найбільше секонд-хендів у Львові можна знайти на Сихові

31297 0
Одягатися стильно – не таке дороге задоволення, як здається на перший погляд. Тепер модно виглядати може будь-хто. І для цього не потрібно іти в бутики й залишати там шалені суми за брендовий одяг.

Найоптимальніший варінт – секонд-хенд, який з кожним роком набирає все більшої популярності як серед молоді, так і серед старших людей.

На секонд-хендах чи так званих «барахолках» можна знайти той же брендовий одяг, що й у львівських бутиках або гіпермаркетах, та ще й у цілком хорошому стані.

Звісно, трапляються далеко не привабливі речі, тому головне правило для тих, хто іде у такі економ-магазини - шукайте, адже зазвичай весь найкращий одяг захований посеред мотлоху.

Основна перевага секонд-хендів – низькі ціни. До прикладу, кофтинку чи футболку можна придбати за 5-10 гривень.

Як інформує Твоє місто, одним із найбільш багатих на секонд-хенди районів Львова є Сихів.  На вул. Зубрівській у Сихівському районі є цілий ринок секонд-хенду. Його ще називають «На рельсах», адже ринок розташований відразу біля залізничної колії.

На ринку можна придбати і ношені речі і цілком нові. Вибір товарів тут дуже великий: дитячий і дорослий одяг та взуття, куртки, плащі, іграшки, спортивне спорядження, сумки, ролики й ковзани, навіть закордонна побутова хімія (відео).

Товар на ринку продають за встановленою ціною. Проте й тут можна дуже добре зекономити: наприклад, жіночу лижну куртку можна купити за 750-1000 гривень у той час, коли в спортивних магазинах ціна стартує від 1200 грн. Ринок працює щодня, крім понеділка.

 

Антонишин Наталія


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!