Політична реклама

На вихідних львів'ян запрошують на Свято сиру і вина

1954 0
Уже традиційно місцем зустрічі гурманів усієї України стане IV Свято сиру і вина, яке відбудеться у Львові 18-20 жовтня на площі перед Львівським Палацом Мистецтв.

Протягом трьох днів свята пройде Ярмарок сирів та вин, різноманітні кулінарні  майстер-класи, працюватиме арт-майстерня, інформує прес-служба Львівської міськради.

Минулого року на Святі сиру і вина вперше опанували давнє мистецтво давлення винограду. Організатори, відомі художники і ресторатори, а також гості заходу подавили близько тонни винограду.

Таким чином, на Святі сиру і вина започаткували традицію виробництва фестивального вина, яке відстоювалось протягом року. Отож, на IV Святі Сиру і Вина кожен матиме ексклюзивну можливість скуштувати фестивального вина урожаю 2012 року та потрапити на Велику давильню винограду.

Невід’ємною частиною проведення кожного Свята сиру і вина є дегустації від провідних винних брендів.

Традиційно на Святі сиру і вина відзначать День Сирника. На території Свята  усіх охочих пригостять смачним львівським сирником, який спечуть за давнім рецептом.

Новинками цьогорічного Свята сиру і вина стане представлення  колекції одягу та аксесуарів з винних корків «Wine Kork Art Style» та мистецько-музичні інсталяції із використанням винних пляшок.

Цікавою і насиченою буде програма і для дітей. Їм запропонують захоплюючі атракції від краківського театру «Вагабунда», майстер-класи з виготовлення сирних коників та інші забави. До того ж працюватиме арт-майстерня, святкова пошта «Зі  Львова з любов’ю», з допомогою якої можна буде відправити Art-листівки та поділитися враженнями із близькими.

ТЕГИ: свято, вино, сир

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!