60 подій і 100 спікерів. У Львові розпочався фестиваль християнської молоді «Вітер На-Дії»

1833 0
У програмі заплановані дискусії про бізнес, освіту, мистецтво, сучасну молодь, майстер-класи з дизайну, іконопису, фінансової грамотності та багато зустрічей.
Фото: Вітер На-Дії/Фейсбук

Фото: Вітер На-Дії/Фейсбук

Сьогодні, 15 вересня, у Львові розпочався ІV всеукраїнський фестиваль християнської молоді «Вітер На-Дії».

Події фестивалю відбуватимуться у Центрі Шептицького УКУ,  Академічному корпусі УКУ та в Церкві святої Софії-Премудрості, а також у Стрийському парку та дерев’яній церкві Блаженних мучеників УГКЦ (вул. Стрийська 29а). Для зручності гостей різні локації позначені різними кольорами, що відповідають кольору подій в програмі.

Читайте також: Як у Львові проходить екофестиваль Чисте місто фест 2019. Відео

Програма нараховує понад 60 подій і 100 спікерів. Із нею можна ознайомитись у додатку, який створили спеціально для фестивалю і в якому можна знайти інформацію про розклад, карту локацій, список спікерів тощо.

У переліку подій фестивалю – благодійні виставки, презентації книжок, дискусії, а також інтелектуальний, духовний майданчики, дискусії про бізнес, освіту, мистецтво, сучасну молодь, майстер-класи з дизайну, іконопису, фінансової грамотності, зустрічі з блогерами, музикантами, журналістами, а також місце для молитви та сповіді, денна та вечірня сцена.

Tvoemisto.tv  транслюватиме наживо дві події фестивалю. О 15:00 розпочнеться обговорення «10 правил бізнесу від Андрея Шептицького», в якому візьмуть участь член наглядової ради Суспільного мовлення Євген Глібовицький, ректор УКУ отець Богдан Прах, СЕО Львівської бізнес-школи УКУ Ярина Бойчук та співзасновниця коворкінгу Перемога Space Світлана Коломієць. А о 17:00 розпочнеться обговорення «Інгредієнти особистої ефективності. Як примножити свої таланти на благо суспільства?». Участь у ньому візьмуть співзасновник Prometheus Іван Примаченко, священник ПЦУ отець Сергій Дмітрієв та заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Переглянути обидві події в прямому ефірі можна буде на фейсбук-сторінці медіа-хабу «Твоє місто», на нашому сайті та Youtube-каналі.

Читайте також:Цієї неділі відбудеться Знесіння фест 2019. повна програма фестивалю

Фестиваль організовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ. Цього року «Вітер На-Дії» матиме широкий міжконфесійний формат. У програмі анонсовані спікери з УГКЦ, РКЦ, ПЦУ, а також протестантських спільнот. Окрім цього, серед гостей фестивалю є представники галузі освіти, підприємці, відомі блогери, а також музиканти, творці успішних стартапів, громадські діячі.

У межах фестивалю також відбудеться проєкт «Історії Вітру», що  зібрав 14 історій людей, які досягли успіху у громадській діяльності, навчанні, власному бізнесі, суспільно-політичному житті, долаючи різні труднощі та перешкоди.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!