Політична реклама

Відремонтувати вулицю Виговського у Львові планують до середи

1401 0
У Львові почався ремонт дорожного покриття на вулиці Виговського від вул. Городоцької до вул. Головатого.

Наразі підрядник знімає старе покриття, яке замінить новим асфальтом. Рух на цій вулиці перекривати не будуть – роботи виконуватимуть смугами.

Як розповіла в.о. голови Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак, на зазначеній ділянці дороги замінять дорожнє полотно.

«Наразі відбувається зняття старого шару асфальту, відпрацьованого матеріалу, і розпочинається процес асфальтування цієї ділянки», – зауважила вона.

 «Сьогодні завершується процес підготовки і орієнтовно завтра-початок середи закінчиться повністю ремонт дороги», – додала чиновниця.

Зі слів в.о. голови Залізничної районної адміністрації, вартість ремонту відповідно до угоди –1 млн 800 тис. грн. Роботи виконує компанія «Онур».

 «Наразі фірма-підрядник такої вимоги не ставить, вони планують ремонтувати частинами: половина дороги ремонтується, інша половина – відкрита. Враховуючи те, що зараз у місті великі корки, доцільності перекриття дороги немає», – підкреслила Ірина Гримак.

Вона зауважила, що частина дороги на вул. Виговського від Городоцької до Головатого, де почався ремонт, – це остання ділянка, яку цьогоріч відремонтують у Залізничному районі.

Представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні уточнив, що у комплекс робіт по вул. Виговського входить знімання старого покриття на глибину 7 см, заміна зруйнованих бордюрів і влаштування нового покриття товщиною 7 см на площі 8300 м кв.

З його слів, до ремонтних робіт залучені близько 10 одиниць техніки та 30 людей.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!