Політична реклама

Львів'янам приходять повістки з військкомату

2596 0
Чоловіків на Львівщині викликають у військкомати з речами.

Військовозобов’язаних чоловіків з Львівщини викликають на службу у Збройні сили України.

Про це ZIK повідомили родичі хлопців з Львівщини.

Як повідомив прес-секретар Західного оперативного командування Олександр Поронюк, зважаючи на зовнішню військову загрозу для України, військовозобов’язаних, у тому числі на Львівщині, зараховують на службу у ЗСУ.

«Дійсно, приходять повістки для військовозобов’язаних, але у першу чергу це стосується людей, які служили в армії, які мають досвід, мають так звані гостродефіцитні військовооблікові спеціальності. Це робиться для того, щоб уточнити можливості наших ресурсів військовозобов’язаних, щоб у потрібний момент запросити їх виконати свій обов’язок із захисту нашої держави», – повідомив Поронюк.

За його словами, військовозобов’язаних хлопців зараховують у Збройні сили України. Їх розподілять по військових частинах, де вони будуть проходити так зване бойове злагодження – удосконалювати свою майстерність, вивчати керівні документи, проходити стрільби.

Щодо того, чи чоловіків з Львівщини можуть відправити у військові частини в інших регіонах держави, Поронюк пояснив: «Армія – структура загальнодержавна. Військові повинні бути там, де накаже їм Батьківщина».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!