Що дивитись дитині: 6 добрих мультфільмів українською мовою. Відео

7526 0
Пропонуємо вам добірку мультфільмів українською мовою, які навчать діток бути справедливими, добрими, безкорисними, допомагати один одному, а також любити оточуючих та себе.
фото: teddy.club, triton.tv, youtube

фото: teddy.club, triton.tv, youtube

Як Петрик П’яточкін слоників рахував (1984)

Енергійний та веселий, але дуже неслухняний, хлопчик Петрик П'яточкін уві сні потрапляє до Африки, там йому доводиться бути вихователем слоників. Прокинувшись, Петрик стає слухняним.

Як їжачок шубу міняв (1970)

Анімаційний фільм 1970 року Творчого об'єднання художньої мультиплікації студії Київнаукфільм. Мультфільм про їжачка, незадоволеного своєю зовнішністю –  про особливості та індивідуальність кожного.

Червона жаба (2008)

Головним героєм цієї історії стає жабеня, але непросте, а незвичайного червоного кольору. Не дарма природа зробила його побратимів зеленими. Адже так вони не кидаються в очі своїх місцях проживання тим, хто хоче їх з'їсти, тому що їх складно помітити в траві або болотяних заростях. А ось червоне жабеня видно здалеку. Як же він справляється з бідами які постійно з ним відбуваються?

Про Всіх На Світі (1984)

Анімаційний фільм навчить дружити, поважати інших, бути терплячим до особливостей іншого.

Казка про жадність (1976)

Мультфільм про злу чарівницю Жадібність, яка готова була подарувати хлопчикові все, аби тільки він відмовився від своїх друзів.

Некмітливий горобець (1970)

Історія про дружбу і взаємодопомогу. Про те, як маленький нетямущий горобець просив старших навчити розуму, і що з цього вийшло. За мотивами казки Лесі Українки «Біда навчить».

 

За матеріалами: changeua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!