Політична реклама

6 найпопулярніших літніх авіарейсів зі Львова

3376 0
Літо – час відпустки у теплих краях. Найпопулярнішими країнами для літнього відпочинку, до яких можна полетіти з Міжнародного аеропорту у Львові є Туреччина, Єгипет, Чорногорія, Греція.

Tvoemisto.tv дізналось 6 популярних літніх напрямків, за якими можна полетіти зі Львова у літню відпустку.

1. Анталія, курорт на Середземному морі на південному узбережжі Туреччини. У червні-серпні минулого року зі Львова в Анталію полетіло 33 739 пасажирів. Авіаперевізники: «Роза вітрів», «Ютейр-Україна».

2. Стамбул, найбільше місто Туреччини. Минулого літа у Стамбул літали 22 715 осіб. Авіаперевізники: «Турецькі авіалінії», «Пегасус».

3. Тіват, місто в Чорногорії на узбережжі Которської затоки. У червні-серпні 2013 року сюди літало майже 14 тис. пасажирів зі Львова. Авіаперевізники: «МАУ», «Роза вітрів», «Хорс».

4. Хургада, місто в Єгипті і туристичний центр на Червоному морі. З аеропорту «Львів» літало минулого року 12 235 пасажирів. Авіаперевізники: «МАУ», «Роза вітрів».

5. Іракліон, столиця Криту та одне з найбільших міст Греції. Минулого року туди літало 10 105 людей. Авіаперевізники: «МАУ», «Роза вітрів».

6. Батумі, місто в Грузії, столиця автономної республіки Аджарії. Рейс запускає з 20 червня 2014 року авіакомпанія «МАУ». У львівському аеропорту очікують, що він також стане дуже популярним відпочинковим рейсом.

Фото: tvoemisto.tv

Детальніше про розклад рейсів можна дізнатися на сайті аеропорту.

За матеріалами ДП «Міжнарондий аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!