Два важкоатлети з Львівщини на чемпіонаті України вибороли 6 золотих медалей

1125 0
Одразу по три золоті нагороди завоювали Володимир Галій та Богдан Гоза.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

У чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді до 23 років, який завершився на Донеччині двоє представників з Львівщини продемонстрували високі результати, здобувши шість золотих медалей. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Спортсмен з Львівщини виборов три медалі на чемпіонаті світу та встановив новий рекорд

Першою медаль для нашої області виборола 19-річна Ельвіра Борозна у ваговій категорії до 76 кг. У важкій боротьбі зі значно старшими суперницями Еля вдало використала усі 6 спроб та виборола срібло у двоборстві, а також два малих срібла у ривку (80 кг) та поштовху (106 кг).

Одразу три золоті медалі у складі збірної Львівщини здобув важкоатлет Володимир Галій у ваговій категорії 67 кг. Показавши найкращий результат у ривку (118 кг) та у поштовху (140 кг), він переміг у сумі двоборства з результатом 258 кг. Це вже не перший чемпіонський титул Володимира у цьому змагальному сезоні. Раніше він став переможцем змагань серед юніорів, серед студентів та володарем золотої медалі дорослого чемпіонату у поштовху.

Три золоті нагороди завоював також і титулований жидачівський важкоатлет Богдан Гоза, який змагався у ваговій категорії до 109 кг.  Він показав результат 180 кг у ривку та 200 кг у поштовху. У сумі двоборства Богдан виборов перемогу з результатом 380 кг.

Читайте також: Спортсмен із Львівщини здобув три золоті медалі національного чемпіонату

Віце-чемпіоном України у вазі до 102 кг став Данило Мочернюк.  У сумі двоєборства він показав результат 338 кг, виборовши при цьому два малих срібла – в ривку (150 кг) і поштовху (188 кг).

Золоту медаль в ривку із результатом 133 кг у ваговій категорії 81 кг виборов Орест Романів. Однак через травму атлет не зміг повноцінно поборотися за медаль у поштовху та сумі двоборства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!