Політична реклама

70 науковців обговорять міський простір Львова

2299 0
29-31 травня у Львові відбуватиметься міжнародна конференція під назвою «Львів/Lwow/Lemberg як міські простори: уявлення, досвіди, практики» присвячена міському простору Львова. Це вже дванадцята конференція із серії «Львів: місто – суспільство – культура».
Фото: lvivonline.net

Фото: lvivonline.net

Про це tvoemisto.tv повідомили у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи у Львові.

На конференцію зберуться майже 70 науковців з різних країн та інституцій спільно з художниками, літераторами, митцями, арт-кураторами, аніматорами культури, управлінцями, професійне середовище та всі зацікавлені львів’яни. Конференція включатиме панельні дискусії, наукові обговорення, літературні читання просто неба та презентації арт-проектів. Мета заходу - зібрати дослідників минулого Львова та обговорити як історичні, так і сучасні аспекти простору Львова.

Відкриття конференції та перша панель відбудуться у Львівській міській раді, також дискусії проходитимуть на історичному факультеті та в університетській бібліотеці Львівського національного університету ім. Івана Франка, а також у Центрі міської історії. В останній день заходи проходитимуть в приміщенні компанії «ProSteer Group» (вул. Донецька, 8), яка знаходиться в будинку колишнього сиротинця, де викладала письменниця, літературний критик Дебора Фогель.

Робочими мовами будуть українська, польська та англійська.

Всі заходи конференції – відкриті. Усі зацікавлені можути долучитися до подій. Контакти: доц. Мар’ян Мудрий, тел. 097 26 30 181, [email protected]; др. Ірина Мацевко, тел. 0972102062, [email protected].

Центр міської історії Центрально-Східної Європи – Львів, вул. Акад. Богомольця 6, тел.: 032 2751734, 032 2751309, [email protected], www.lvivcenter.org

 

Довідка.

Ініціаторами конференції є історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка та Центр міської історії Центрально-Східної Європи. Багаторічним партнером конференції є Педагогічний університет ім. КНО у Кракові, подію також підтримує Львівська міська рада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!