79-річна мешканка Маріуполя потрапила на перші шпальти світових ЗМІ після навчання стрільбі. Фото дня

16195 0
Валентина Константинівська з Маріуполя проходить базовий курс з поводження зі зброєю, готуючись до спротиву.
фото: Павло Гінтов

фото: Павло Гінтов

Британське видання The Times опублікувало матеріал про підготовку України до можливого російського вторгнення. На першій шпальті – фото 79-річної української пенсіонерки Валентини Константинівської з Маріуполя, яка проходить базовий курс з поводження зі зброєю, готуючись до спротиву наступу з боку Росії.

«Маріуполь сьогодні. До речі, поважна жінка, якій я щиро вдячний, російськомовна. Вона, як і вся Україна, хоче бути вільною»,пише автор фото Олексій Гаруда.

Читайте також: Розвідка країн-членів НАТО твердить, що в Україну прибувають бойовики зі спецслужб Росії 

«Зіркою перших шпальт відомих видань стала людина, яких дуже багато серед ваших знайомих, якщо ви з активного середовища 2014-2022»,додає волонтерка з Маріуполя Олена Золотарьова.

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський закликав українців не панікувати в умовах загрози нового вторгнення Росії до України та зазначив, що МВС не допустить жодних сепаратистських провів. За його словами, 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників щодня несуть службу на захисті внутрішньої безпеки України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!