Сім #перемог львівського КП «Лев» за півроку

2571 0
ЛКП «Лев» прозвітував за півроку своєї роботи у 2016. Tvoemisto.tv пропонує сім досягнень комунального підприємства за інформацією прес-служби Львівської міськради.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Так, за півроку працівники ЛКП «Лев» відловили понад 400 тварин. З них – для 154 підшукали родини. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

До нових сімей працівники компанії віддали здебільшого безпородних тварин. Лише 5% зі ста були породистими: лабрадори, такси, пекінеси та ін.

Ще 360 тварин за півроку отримали медичну допомогу від ветеринарів комунального підприємства.

Новими собаками обзавелися не тільки львів’яни. Так, тварин відправили також у Винники, Родатичі, Бабичі тощо.

45 загублених домашніх собак, які потрапили на ЛКП «Лев», повернулись до своїх господарів.

Бажаючі взяти собаку з притулку до себе можуть звертатися за телефоном: 068 535 4545 або за адресою: вул. Промислова, 56.

Нагадаємо, на початку серпня у Львові планують порахувати усіх безпритульних собак. Усім, хто хоче долучитися до процесу, треба заповнити анкету.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!