7 песиків ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

3415 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56.

7 песиків ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Про це повідомляє ЛКП «Лев» на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Подаруйте пухнастикам дім, і вони будуть не лише потужними генераторами щастя та позитиву, а й де б ви не були і що би не робили, повсякчас складуть чудову компанію, з якою ніколи не буде нудно», – йдеться у повідомленні.

ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 535 45 45 або 032 252 3041.

Крихітка Айра - молода, дружня та весела собачка з найзворушливішим поглядом. Може проживати в квартирі. Чудово підійде в сім‘ю, де є діти, які люблять тварин.

Лисичка - молода й енергійна метисочка лайки. Потребує довготривалих прогулянок, тому прилаштовується в сім‘ю, яка веде активний спосіб життя.

Невеличкий дружній та спокійний собака-красень Руді. Добре гуляє на повідку, ладнає з іншими собаками.

Гіперактивний хвостатик Роня. Буде для свого нового господаря не лише чудовим другом, а й охоронцем.

Піксі - молодий та соціалізований метис пекінеса, віком близько року. Команда «Лева» має надію на те, що хтось упізнає в Піксі свого загубленого чотирилапого друга. Собака прилаштовується в сім‘ю, яка добре розуміється на цій породі.

Активний красень Спайк. Буде для свого нового господаря швидше другом, аніж охоронцем.

Джуля - собака, чиї надзвичайно милі вушка зачаровують з першого погляду. Добре гуляє на повідку та легко піддається навчанню. Може проживати в квартирі.

ТЕГИ: ЛКП Лев

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!