Політична реклама

7 помилок підприємців-новачків

1663 0
Автор книги про підприємців-початківців Нік Тарт провів інтерв'ю з 50 молодими початківцями у бізнесі. Видання "BusinessInsider" за його матеріалами підготувало підбірку 7 найпоширеніших помилок, які роблять підприємці на старті проекту.

Отож, найчастіше підприємці-новачки :

1.Занадто прислухаються до думок інших

Часто молоді люди в першу чергу слухають думки старших і досвідчених. Навіть, якщо при цьому доводиться ігнорувати власну інтуїцію. Багато кому не  вистачає сміливості реалізувати власну ідею, яку можуть розкритикувати родичі та друзі. 

2. Неправильно використовують кошти

Інколи молоді підприємці страждають через те, що не знають основи бухгалтерського обліку, тому вони можуть не правильно розрахувати свої витрати і доходи.

3. Їм складно сфокусуватися на чомусь одному

Більшість з підприємців-новачків занадто легко захоплюються кількома ідеями одразу.

4. Не просять справедливу ціну за свої сервіси

Багато новачків у бізнесі страждають від невпевненості в свої сили і можливості, тому занижують вартість своїх товарів та послуг.

5. Не розуміють важливості створення бренду

Молоді підприємці настільки сфокусовані на ідеї, що забувають про розробку особистого бренду - однієї із запорук успіху товарів та послуг.

6. Не довіряють іншим

Довіра до своїх працівників значно збільшує продуктивність праці

7. Пізно починають проект

Кожен раз, коли підприємець відкладає старт проекту на рік- він втрачає гроші.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!