Політична реклама

7 причин раніше йти до сну

1566 0
Якщо Ви спите менше 8 годин, то є 7 причин, щоб з сьогоднішнього дня почати лягати раніше - заявляють експерти.

1. Це поліпшить ваше здоров‘я. Дослідження говорять про те, що нестача сну призводить до серцево-судинних захворювань, діабету і ожиріння.

2. Ваше сексуальне життя стане кращим, оскільки нестача сну знижує рівень тестостерону у чоловіків.

3. У вас покращиться настрій, тому що недосипання несприятливо позначається на емоційному стані.

4. Ви зможете скинути вагу. За наше почуття ситості відповідає гормон лептин. Коли ми недосипаємо, рівень лептину в організмі падає, що призводить до переїдання.

5. Ви станете кмітливим. Недосипання знижує наші когнітивні функції і здатність до концентрації, а також ускладнює прийняття рішень.

6. Ваша пам’ять стане кращою. Якщо ви помічаєте, що стали забудькуваті, можливо, в цьому винне недосипання. За словами вчених, поганий сон перешкоджає нормальному процесу запам'ятовування.

7. Ви зміцните свій імунітет. Згідно з результатами дослідження, якщо в добу ви спите 7 годин або менше, ваша опірність респіраторним інфекціям знижується майже втричі.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!