7 причин сходити на концерт гурту «AtmAsfera»

2940 0
Провести вечір в гарній атмосфері і поспівати мантри запрошують львів’ян учасники львівського гурту «AtmAsfera». Свій соціально-музичний проект – інтерактивну програму «Mantra Diving» гурт презентуватиме 20 березня.

Учасники гурту кажуть, що на своєму  особистому досвіді  переконались, що мантри  дуже позитивно впливають  на  психічний стан,  заспокоюють та вмиротворюють  розум,  приносять внутрішній спокій та наповненість. Mantra Diving для  них  – це спроба підтримати, надихнути людей  в  цей нелегкий  час   на творчість і саморозвиток. 

«Події, які відбуваються в нашій країні наштовхнули нас на створення нового проекту. Відчуваючи сьогоднішній внутрішній стан людей, ми вирішили зробити свій внесок і поділитися чимось дуже цінним», – каже Калінді, вокалістка гурту «AtmAsfera».

«Ми хотіли б підтримати людей, об’єднати їх, поділитись теплом та надзвичайними звуками, що здатні відновити рівновагу, піднести над всіма неприємностями та турботами, наповнити серце радістю та надихнути на щось позитивне», – додає Ямуна, ще одна вокалістка гурту. 

«Тільки позитивні емоції і море гарної музики. Так звана звукотерапія. І зауважте, без жодного допінгу», – підкреслює Тімур Гогітідзе, барабанщик гурту.

Тож  що на вас чектиме 20 березня?

1. Нові композиції, нові враження, нові переживання. Повністю нова програма. Глядачі зможуть вперше почути пісні з нового альбому, над якими гурт працював протягом зими.

2. Слухач має можливість долучитись до творчого дійства і в повній мірі виразити свої емоції. Тепер не тільки слухати, а й брати активну участь та співати разом з музикантами.

3. Особливість гурту «AtmAsfera» полягає у поєднанні world music зі звуками древніх мантр. Цього разу глядач зможе ще  більше дізнатися про ці звуки, що підносять нас над розумом.

4. Територія вільна від алкоголю та поганих думок. Чи можливо відлетіти і відпочити без допінгу? Ми говоримо: «Можна». Вам обов’язково треба пережити цей досвід.

5. Вегетаріанське меню в  EVENT HALL Kino. Вегетаріанство стає все більш популярним серед людей в Європі.  «AtmAsfera» – це гурт, музиканти якого вже довший час є вегетаріанцями.

6. Призи і розіграші серед глядачів. На вас чекає багато сюрпризів та несподіванок від музикантів.

7. Ми раді бачити всіх. Всі охочі можуть потрапити на цей захід. Вхід – за доброчинними внесками.  Це наш невеличкий експеримент.

 Деталі зустрічі – https://vk.com/atmasfera_band

Концерт гурту відбудеться у п’ятницю, 20 березня, в «Event Hall KINO» (вул. Чорновола, 2; колишній нічний клуб «Міленіум»)

Відкриття клубу – о 18:30, початок – о 19:00.

Як зазначили музиканти, купувати квитки на концерт не потрібно. Платою буде доброчинний внесок: кожен може заплатити на вході стільки, скільки вважатиме за необхідне або скільки зможе. А на виході – скільки захоче. Деталі та бронювання столиків тел. +38(093)9109993

®


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!