7 речей про Львів. Найголовніше за тиждень

1336 0
Tvoemisto.tv пропонує пригадати, чим запам'ятався львів'янам тиждень з 21 до 27 січня.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

CityLife

На вулиці Рильського у Львові відновили чергову історичну браму і демонтували головну ялинку міста. Також призначили нову очільницю «Львівавтодору» і нарахували 151 мільйонера. А ще почали демонтаж Монумента Слави і погодили подорожчання проїзду в маршрутках. Нові вихованці ЛКП «Лев» чекають на господарів, а слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу майже зриваються.

Ремонти, реставрації, будівництво

Ями на дорогах Львова ремонтуватиме нова чеська машина. Під будівництво 15 нових дитячих садочків зарезервували землю. На знесення незаконної багатоповерхівки на Личаківській витратять майже 3 млн грн.

Транспорт

До Рясного почав курсувати новий автобус №49. В міському електротранспорті запровадили нові види оплати проїзду та тримісячні й інші абонементи.

Освіта, здоров’я, бізнес

Управління освіти розробляє проект профілактики булінгу у львівських школах. А департамент фінансів розповів, скільки боргів має Львів.

Цікавинки

Ми провели для вас журналістський експеримент та дізнались, чи вмикають у львівському електротранспорті опалення та що робити, коли у вагоні холодно. А ще ми дослідили львівських кандидатів у президенти.

Точка зору: колонки

Андрій Худо поділився топ-5 книжок, що він радить прочитати кожному.

Спецпроекти і спецтеми «Твого міста»

Ліна Остапчук розповіла, яким є турист у Львові. А ми радимо пройти тест на ризик інфаркту і бажаємо бути здоровими та залишатись з нами.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!