7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

1665 0
Tvoemisto.tv пропонує пригадати, чим запам'ятався львів'янам тиждень із 10 по 16 червня.
Фото: Назарій Юськів

Фото: Назарій Юськів

CityLife

У Львові відкрили сезон засмаги, а Tvoemisto.tv дізналося перелік басейнів та озер, де можна безпечно поплавати влітку. Українська футбольна збірна обіграла Люксембург на «Арені Львів». Земельну ділянку на Личаківській, де знесли незаконну будівлю, продадуть. У львівському ресторані, де гості отруїлись на весіллі, виявили стафілокок.

Ремонти, рестраврації, будівництво

Неподалік Львова реконструюють ще одну транспортну розв’язку. На Замарстинівській збудують багатофункційний комплекс із садочком. На вулиці Корорленка у Львові відновили браму. Міська рада погодила будівництво пішохідного моста через вулицю Кривоноса. Від вулиці Зеленої до житлового масиву «Пасічний» відремонтували дорогу.

Транспорт

У Львові затвердили концепцію розвитку громадського транспорту та паркування. Із липня у Львові змінять номери тролейбусних маршрутів, а також планують запустити новий автобусний маршрут. Усі 30 вживаних трамваїв із Берліна переобладнали під львівську колію. Львівський аеропорт увійшов до топ-5 найкращих держпідприємств України.

Освіта, здоровя та бізнес

Організатори Форуму видавців повідомили про особливості цьогорічного форуму. Tvoemisto.tv дізналося, як обрати початкову школу або чого насправді хочуть батьки і діти. У Львівській дитячій лікарні облаштували нову лабораторію. Wizzair збільшить кількість рейсів на п’яти напрямках зі Львова.

Соціальні проекти, благодйність, цікавинки

У львівському Парку культури встановлюють новий атракціон. За новим опитуванням серед виборців рейтинг зростає лише у двох партій. У Львові знімають кримінальну комедію Wunderkind. Львівян запрошують у Парк культури на кіно просто неба. Паби, кафе та ресторани Львова номінували на престижну премію.

Точка зору: колонки

Наталія Зайцева-Чіпак: Як «Голос» Вакарчука забирає електрорат Зеленського на Львівщині

Богдан Шумилович: Глуха провінція або які проблеми Львова відкриває фонтан «Кульбаба»

Спецпроекти та спецтеми Твого міста

Шлях «Прогресу». Як у Львові розвивається компанія, що шиє взуття для Європи

Куди веде Україну Зеленський та чого від нього очікує Європа

Вони йдуть, ми голосуємо. Усе про вибори, списки партій та можливі квоти

«Це наруга». Адміністрація про засмагання на Марсовому полі Львова

Благодійність як частина корпоративної культури. Як ІТ-фахівці допомагають іншим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!