7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

2840 0
Tvoemisto,tv пропонує пригадати найважливіше, що трапилось у Львові з 11 до 17 березня.
Фото: wroclaw.pl

Фото: wroclaw.pl

CityLife

Вітер повалив у Львові 13 дерев. Тут можна подивитися фото. ЛОДА таки продовжить вивозити сміття зі Львова. У Вівторок під облрадою було одразу чотири пікети. Чого вони вимагали?

На Стрийській таки добудують новий офіс львівської поліції. Наступного тижня закриють автостанцію на площі Двірцевій.

На Сихові висадили 20 сакур замість пошкоджених раніше дерев.

Ремонти, реставрації, будівництво

На місці колишнього кінотеатру «Дзвін» облаштують Музей Гідності, а кінотеатр «Львів» передали у власність Палацу Мистецтв. Місто викупить стадіон «Торпедо» у банку «Львів».

Місто поверне приміщення заводу будівельних матеріалів, втрачені через «Аферу століття», а дитячий майданчик на площі Юра знову відремонтують.

Біля Львова збудують гуртожиток для військових за 40 млн гривень.

Транспорт

ЛКП «Львівелектротранс» запустив Телеграм-канал про зміни руху електротранспорту і змінив керівника. Депутати ЛМР якраз затвердили перелік нових трамвайних і тролейбусних ліній. Подивитися їх на мапі можна за посиланням. Кінцеву тролейбусу №13 знову перенесли. Усі нові автобуси МАЗ та ЕЛЕКТРОН планують обладнати системами Wi-Fi.

В місті побільшає інспекторів з паркування.

Варто звернути увагу, що вулицю Круп’ярську зробили односторонньою.

Освіта, медицина, бізнес

Медикам львівської «швидкої» збільшать зарплату, але працівники таки розпочали італійський страйк.

Цікавинки та корисності

У Християн східного обряду розпочався Великодній піст. Ми розповіли про те, що можна, а чого не можна робити в цей період.

У Львові обрали найкращого двірника року. Тепер він поїде в тур Європою.

Спецпроекти і спецтеми «Твого міста»

У Винниках обговорювали територію біля Винниківського озера. Tvoemisto.tv дізналося, що там планують зробити і чому депутату ЛМР Григорію Козловському радять сходити до сповіді. У Львові провели перші президентські дебати серії «Свідомі вибори».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!