7 речей про Львів. Підсумок тижня

2476 0
Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми, які відбулися на тижні, що минає.

Сitylife

22 жовтня у Львові стартував опалювальний сезон. У місті освітили проблемний підземний перехід біля ЛАЗу. До 30 листопада на ремонт закрилли залізничний переїзд на вул. Шевченка, 117.

Транспорт

Автобусні перевізники заявили про своєрідний рекламний експеримент, який стартує у місті на півроку: рекламу на/в громадському транспорті розмістять у новому форматі і вивчать, скільки на цьому можна заробляти.

Цікавості

15 цікавих фактів про парки Львова. У місті чиновники їздитимуть на електрокарах. Державне агентство України з питань кіно заборонило для кіно- й телепоказу 7 стрічок російського виробництва.

Корисності

4 нові умови прийому до вишів на 2015 рік. Львів’яни організували он-лайн ярмарок, на якому можна придбати товари чи послуги і таким чином допомогти військовим в зоні АТО. Приміщення, які можна купити чи орендувати у Львові, зібрали на одному сайті.

Урбаністика

Польський художник Bartek Świątecki намалював графіті на бічній стіні будинку на просп. Чорновола, 29. Озеленення Городоцької: біля церкви Анни висадили кулясті клени.

Культура

У Львові відкрили першу медіатеку. Львівський гурт «Шосте чуття» зняв кліп на сингл до свого другого альбому, присвячений подіям Євромайдану. У Львові покажуть заборонену виставу Шостаковича про Сталіна.

Спецпроекти Tvoemisto.tv

DayLook у Львові. За кулісами. Львівський обласний театр ляльок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!