7 речей про Львів. Підсумок тижня

2950 0
Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми, які відбулися на тижні, що минає.

Сitylife

У центрі міста знайшли поселення слов'ян, що жили тут до заснування Львова. Вдень тепловики Львова економитимуть на опаленні, а міські чиновники тестували електрокари. Що потрібно військовим на Сході: адреси збору допомоги у Львові. У Львові судитимуть російського шпигуна. Хто замінить чиновників Садового, які проходять в парламент? Хто стає мажоритарниками від Львова і області у парламенті?

Транспорт

Які дороги зараз ремонтують у Львові. На Стрийській у Львові виділять смугу для громадського транспорту, а на проспекті Свободи – вже її облаштували, водночас на Сихів поїде більше нових автобусів.

Цікавості

Львів’янам розкажуть про бюджетні подорожі, а біля костелу Єлизавети збиратимуть допомогу воякам і проводитимуть майстер-класт. На один день продавці з інтернету відкриють у Львові магазин. 5 тез Слави Рабиновича у Львові про агонію російської економіки. Три оригінальні рецепти кави від львівських баріста. 5 теплих книг для осіннього читання, а також історія про те, як створити власний скляний світ.

Корисності

Як швидко оформити спадок – поради юриста. Он-лайн барахолка, де продають непотрібні речі для допомоги бійцям. Зміни, які чекають на українських школярів. Три швидкі способи зняти стрес; 8 кроків до успіху від НЛП-практика.

Урбаністика

9 урбаністичних новин осені у Львові. На Підзамче намалюють графіті з птахом. 4 нові стоянки з охороною в центрі Львова, а до 1 листопада в місті мають прибрати літні майданчики.

Культура

Місто готується до «Ночі у Львові», а копію статуї «Глорія» повернули на площу Ринок. JazzBez збирає кошти на концерти єднання на Cході України. Єврейське минуле Львова. Три тези Юрія Винничука про міф «львівської ґвари». Рестранні прем’єри Львова та поради сомельє.

Спецпроекти Tvoemisto.tv

Думки Твого міста: чи подобаються львів'янам нові пам'ятники, чого чекають львів’яни від нового парламенту і яку зарплату мають отримувати нардепи. А фільм тижня у Львові: «Неймовірна подорож містера Співета». DayLook у Львові: дівчинка-діджей та кримчанин Ато.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!