7 речей про Львів. Підсумок тижня

2702 0
Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми, які відбулися на тижні, що минає.

Citylife

У Львові продовжують презентувати пропозиції щодо впровадження оптимальної моделі електронного квитка у громадському транспорті міста. У транспорті лунатимуть колядки та щедрівки. Слідчий ізолятор з центру Львова перенесуть у промислову зону на околиці. Три важливих рішення сесії міськради. Як проходять патрулювання Народної Самооборони? А також ми дізнались, коли у Львові встановлять шафки для того, щоб ресторани могли залишати хліб для бідних.

Комуналка

Цей тиждень у Львові знову пройшов під знаком вимкненя світла. Також через потепління львів’янам почали подавати менше тепла. А також чому у Львові відключають воду?

Економіка

Попори інформацію про різке зниження цін на нафту, бензин в Україні продовжує дорожчати. Чому так відбувається і чого чекати до Нового року? Екс-редактор українського Forbs Володимир Федорін розповів про нюанси держбюджету та першочергові реформи. А також ми зібрали 5 думок експертів про подальшу долю долара та гривні.

Подорожі

Зі Львова до Неаполя запустили новий авіарейс. З нового року при оформленні шенгенських віз в українців зніматимуть відбитки пальців. Президент під час візиту до Польщі обговорив розширення зони малого прикордонного руху, щоб туди увійшов Львів.  

Цікавості

Ми знайшли у Львові 10 маловідомих загалу пам’ятників, продовжуємо збирати для вас фільми, що створюють різдвяний настрій – на цей раз частина друга. Знайшли найновішу програму різдвяних святкувань у Львові. Ялинковий батл: живі чи штучні? А також почали розповідати вам про заповідні місця українських Карпат, які варто відвідати.

Культура

Ми зібрали найкращі цьогорічні книги для дітей та підлітків. У галереї мистецтв – стартує «Різдвяна година».  Надійка Гербіш розповіла про свою сім’ю, мрії та різдвяні дива. А також 9 книг, що допоможуть дітям полюбити читання.

Спецпроекти Tvoemisto.tv

У рубриці Люди Твого міста – відомий львівський радіоведучий та шоумен Андрій Великий. Фільм тижня у Львові – «Це дивовижне життя». А також герої рубрики Daylook – поціновувач британського андеграундного стилю та пані, що розбавляє похмуру погоду насиченими кольорами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!