7 речей про Львів. Підсумок тижня

2354 0
Тиждень, що минув, вже став історією. Tvoemisto.tv пропонує пригадати якою ця історія була для львів'ян.

Citylife

Минулого тижня у Львові зустрічали десантників, які повернулись зі Сходу, шукали перевізника на скандальний маршрут № 4А, та реставрували 100-річний вітраж, відкривали нові авіарейси та обирали нового прокурора.  Обговорювали особисті електронні кабінети і важливість е-квитка, вирішували куди звертатись із проблемами зі здоров'ям у свята і  виділяли землю під будівництво житла для учасників АТО. Іще львів'яни хвилювались про долю львівського ампіру, собак із притулку та шоколадних ванн у центрі Львова. А також створювали безкоштовну мобільну гру для особливих дітей, тішились електромобілем-таксі і готувались пересісти на велосипеди.

Комуналка

Тема вимкнення електроенергії не залишала львів'ян і цього тижня, але влада заспокоює всіх віяловими графіками відімкнень, які обіцяє незабаром ввести в дію. Окрім того в місті перекривали дороги і роздумували, що варто змінити в його інфраструктурі.

Економіка

Протягом семи днів львів'яни спостерігали за черговим рекордом гривні та спростуванням інформації щодо скасування стипендій. Обговорювали імовірність залучення інвестицій у будівництво платних доріг. А також розглянули 10 можливих податкових стягнень у 2015-му.

Подорожі

Любителі подорожей минулого тижня вже складали плани на прийдешній рік, адже Кабмін оприлюднив перелік рекомендованих державних вихідних. І трішки засмутились через скасування потягів до Криму. Також львів'яни знайомились із найцікавішими місцями у Карпатах.

Благодійність

На тижні, що минув, львівські бізнесмени передали на фронт броньовик "Легіон". Іще жителі міста готувались зібрати "тону добрих речей" для солдат та потребуючих та ініціювали організацію Святвечора для безпритульних.

Корисності

Ми зібрали 7 правил зорового харчування в Новорічну ніч, 10 продуктів для покращення настрою та 10 вранішніх ритуалів, які допоможуть продуктивно провести день. Зимовими вечорами наші читачі зігрівались напоями, рецепти яких ми для них зібрали і обирали хобі, яке в новому році допоможе удосконалитись.

Спецпроекти Tvoemisto.tv

Людиною нашого міста минулого тижня став відомий іконописець Лев Скоп. А героїнею DayLook стала пані Ольга, яка займається народними танцями і любить вдягатись залежно від настрою. Також ми розповіли про творчість відомого фотографа Ігоря Гайдая, роздивились  мистецтво графіті на львівських стінах і  запитали за чим біженці їдуть до Львова. А також ми започаткували "перелік-підказку", щоб львів'яни могли із легкістю обрати для себе українські новорічні програми на ТБ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!