7 речей про Львів, які варто знати цього тижня

2597 0
Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми, про які варто знати львів'янам цього тижня.

CityLife

Львівському військовому шпиталю передали апарат для очистки крові, на який збирали кошти волонтери. У Львові стартував Форум видавців, а один з його організаторів Григорій Семенчук пояснив, чому така подія потрібна у час війни. У Львові відкрили спортивне містечко. Хто у Львові допомагає фронту?

Транспорт

У Львові збудують чотири нові автостанції, а до 30 вересня у Львові ДАІ шукатиме водіїв, що розмовляють за кермом. Вулицю Польову у Львові закривають на ремонт до грудня.

Урбаністика

У Львові з’явиться сквер пам’яті Героїв Небесної сотні, його висадять з райських яблуньок. Невідомі розтрощили захисні стовпці біля вишень на Городоцькій – шукають свідків інциденту. Голландці видали книжку «Львів – місто парадоксів».

Корисності

Львів'яни можуть сплачувати за електроенергію он-лайн, відповіді на 5 поширених запитань, як виготовити закордонний паспорт на Львівщині. Куди ховатися львів'янам у разі бомбардування, як записатися на курси стрільби. 25 речей, які варто спакувати в «екстрену валізку».

Цікавості

Львів’ян запрошують на сніданок єднання серед міста на бруківці. Tvoemisto.tv визначило 3 причини піти в неділю у львівський ботсад. А на Вуличному університеті говоритимуть про суспільні тренди в Україні та Польщі.

Культура

Андрій Курков розповів у Львові про війну, майбутнє та львівський гламур, Шевченківський гай пропонує нові екскурсії. У Львові відкриють Першу сцену сучасної драматургії у Театрі Лесі Українки.

 

Спецпроекти Tvoemisto.tv

Нова учасниця проекту «Люди Твого міста» – засновниця найбільшої книжкової події року в Україні Олександра Коваль.

А фільм тижня у Львові – потенційний домінант на «Оскар» – «Плем’я».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!