7 речей про Львів, які варто знати цього тижня

3111 0
Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми, про які варто знати львів'янам цього тижня.

CityLife

У трьох храмах Львова почали збір коштів на шоломи військовим, а Руфер Мустанг піднявся на львівську телевежу (фото). Для бібліотеки артемівська у Львові зібрали 1 400 українських книг. 4 кавові дні у Львові (повна програма). Хто йде до нового парламенту – списки партій на виборах-2014.

Транспорт

На Львівській залізниці випробували український аналог Hyundai, а МАУ вводить новий тариф з 50%-ю знижкою на квитки. У Львові маршрутка №10 та тролейбус №13 змінюють схеми руху. Які дороги у Львові ремонтують у вересні?

Урбаністика

Підземні переходи Львова: що відремонтують цьогоріч? У Львові покажуть скільки простору займає транспорт на вулицях міста. Як і чим утеплити будинок у Львові: дозволи та поради. Львів’яни під час велоквесту шукатимуть плоскі будинки.

Корисності

У Львові шукають волонтерів для роботи з переселенцями і сім’ями вояків. Як стати присяжним у Львові? Львівські ІТшники розробили фітнес-додаток з навігатором для велосипеда. Топ-5 стипендіальних програм на навчання за кордоном. Львівська альтернатива закордонним протезам. Хто у Львові має право на субсидії від міста.

Цікавості

Київські ІТшники запустили мобільний додаток TripMe Lviv, який пропонує цікаві маршрути і напрямки містом: можна погуляти Львовом еротичним, кримінальним, релігійним тощо. Форум видавців у Львові може переїхати на «Полярон». Євген Глібовицький розповів, що Донецьк і Львів набагато подібніші, ніж ми собі уявляємо, а Олександра Коваль вважає, що Львів став рагульським.

Культура

Романтичним відео львів’ян закликають сісти на велосипеди. Україна після війни: думки відомих людей. Львівський письменник написав любовну історію про сихівчанина. У Львові назвали кращі книги цьогорічного Форуму видавців. Думки твого міста: які книги ви читаєте?

Спецпроекти Tvoemisto.tv

Tvoemisto.tv вручило книжкову нагороду на Форумі видавців у Львові. статуетку сови, яка читає книгу – отримав директор видавництва «Піраміда» Василь Гутковський за «Книгу Лева». Героями рубрики DayLook стали любителька суконь Марина та юна любителька американського преппі Зоряна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!