7 собак з ЛКП «Лев», які хочуть стати вашими друзями. Фото

5182 0
Серед чотирилапих на прилаштування – охоронці та компаньйони з різними характерами.
Фото: Іра Шелест/ЛКП Лев

Фото: Іра Шелест/ЛКП Лев

ЛКП «Лев» прилаштовує ще семеро собак, які перебувають в центрі адопції. Пропонуємо познайомитись з ними і, можливо, ви оберете собі друга на довгі роки.

Фіона – виважена та дружня собачка, що має неперевершену посмішку. Любить контактувати з людьми, собачка більше друг, аніж охоронець.

Арма – це собака-цілувака. Молоденька чорнявка віком до 1 року, добре піддається навчанню та може проживати в квартирі. Підійде у родину з дітьми, які люблять тварин.

Даша, яка гарно усміхається на камеру. Потрапила до ЛКП «Лев» на лікування, оскільки в неї була пухлина. Її вдало прооперували, і вже зараз Даша може їхати жити в нову люблячу родину. Підійде для проживання в квартирі. Собачка любить лащитися та слухняно гуляє на повідку.

Молода та активна Гайка, як справжній дзвіночок, сигналізуватиме, що йдуть чужі. Собачка не агресивна, дуже дружня, добре вміє гуляти на повідку, любить довготривалі прогулянки.

Молода собачка Кейлі – ідеальний друг та охоронець. Слухняна, розумна та добре піддається навчанню.

Красень Мішаня – справжній охоронець. Виважений, спокійний та пильний. Слухняний і добре піддається адаптації та навчанню.

Пуля – молода тендітна собачка, яка наразі ще трішки налякана. Та при постійному контакті з людиною стане чудовим другом та навіть охоронцем, оскільки має дзвінкий хоробрий голос.

Чотирилапі друзі чекають в центрі адопції ЛКП "Лев" на вулиці Промисловій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!