Політична реклама

7 термінових вакансій у Львові

5044 1
Підприємства Львова терміново шукають на роботу працівників таких професій: водіїв трамвая, тролейбуса та автомобіля, а також продавців, касирів і операторів верстату.

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівського міського центру зайнятості.

1.       Водій трамвая, з/п від 2285 грн., визначає несправність агрегату, вузла на лінії і приймає рішення про можливість подальшої експлуатації вагона, усуває дрібні експлуатаційні несправності, що виникли під час роботи лінії і не вимагають розбирання механізмів, реалізація проїзних талонів, можливе навчання, обов'язкове проходження медогляду.

2.       Водій тролейбуса, з/п від 2285 грн., виконує підготовчі роботи перед виїздом на лінію і після повернення у парк, усуває виниклі під час роботи на лінії найпростіші несправності, оформлює і подає заявки на усунення несправностей рухомого складу, реалізація проїзних талонів, наявність прав категорії В, С, обов'язкове проходження медогляду, можливе навчання.

3.       Водій автотранспортних засобів, з/п від 2238 грн., пасажирські перевезення, крім того виконувати роботу контролера-касира, медична довідка щодо придатності до керування транспортними засобами (Ф.083/О), посвідчення водія кат.Д.

4.       Продавець продовольчих товарів, з/п від 1350 грн., можлива зайнятість на умовах неповного робочого часу, викладка товару на полицях та прилавках магазину, зважування вагового товару, заміна цінників, контроль за наявністю цінників, контроль термінів зберігання продукції, консультування покупців.

5.       Касир торговельного залу, з/п від 1350 грн., можлива зайнятість на умовах неповного робочого часу, проводить розрахунок з покупцями, здійснює викладку товару на полицях.

6.       Оператор верстатів з програмним керуванням, з/п від 4000 грн., виготовлення деталей на фрезерних верстатах з програмним керуванням НІТАСНІ, МАZАК,НULLER-НІLLE, СМ-500.

7.       Токар, з/п від 4000 грн., виготовлення деталей на токарних верстатах ДІП 500, ДИП 300, 16 К 20, 1 К 62, ШАОБЛІН згідно технічної документації по 8-14 квалітету.

Більш детальну інформацію можна отримати у відділі інформаційної роботи з роботодавцями Львівського міського центру зайнятості за адресою: м. Львів, вул. Кн. Ольги,122 або за телефонами: 245-79-86, 245-79-91.


Читайте також:
17 Червня, 2014 14:33
ігор Коли вже звільнят хабарницю - директора ЛКП № 504 ( вул. Пасічна, 64 ) Оксану Пригоду. Чи вона купила голову Личаківської райадміністрації ???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!