7 учасників АТО подали заяви на отримання землі на Львівщині

2298 0
Військовослужбовці, які беруть участь в антитерористичній операції у східних областях України, подали перші 27 заяв на отримання земельних ділянок за якими землевпорядники розпочали роботу. Зокрема, 7 з них – у Львівській області.

Крім того, у Волинській області – 14 заяв, Житомирській – 5, Львівській – 7, Черкаській – 1 заява, інформує Держагентство земельних ресурсів України.

Загалом визначено 2521 земельний масив загальною площею 18380,2 гектара. Отже, захисники Батьківщини, що беруть участь в антитерористичних операціях, невдовзі зможуть безкоштовно отримати земельну ділянку.

На сьогодні територіальні органи земельного відомства за заявами військовиків прийняли вісім рішень про розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 8,74 гектара. 

ТЕГИ: земля, АТО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!