8 і 9 травня поліцейські у Львові працюватимуть в посиленому режимі

1657 0
У місті запланована низка поминальних заходів.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

У День пам'яті та примирення, а  також у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні поліція Львова працюватиме в посиленому режимі. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області.

Уці дні у Львові заплановані поминальні заходи на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328» на вулиці Грабовського, 11 та покладання квітів до могил і меморіалів на Марсовому полі та на Пагорбі Слави тощо.

Для забезпечення публічного порядку та якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення на вулицях Львова збільшать кількість патрулів, слідчо-оперативних груп. А для реагування на виявлення небезпечних та підозрілих предметів працюватимуть вибухотехніки та кінологи. Окрім того, у місцях проведення заходів працюватимуть групи превентивної комунікації.

Читайте також: Поліція Львова запустила мобільний додаток My Pol

Також у посиленому режимі для моніторингу та оперативного реагування на можливі правопорушення працюватиме Ситуаційний центр ГУ Нацполіції Львівщини.

Разом з поліцейськими охорону публічного порядку на Львівщині забезпечуватимуть бійці Національної гвардії України, а також офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.

«Якщо ви станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, а також у випадку  виявлення підозрілих чи небезпечних предметів, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102», – кажуть правоохоронці.

Читайте також: За який час прибуває на виклик патрульна поліція у Львові

Поліцейські закликають бути взаємоввічливими, не використовувати заборонену символіку, утримуватись від провокативних акцій та заяв, а також не порушувати публічний порядок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!