Як у Львові відзначатимуть День пам'яті та примирення 8 травня. Перелік подій

1261 0
До Дня пам’яті та примирення у Львові запланували кілька заходів.
Фото: Укріформ

Фото: Укріформ

Щороку в Україні 8 травня відзначають День пам’яті та примирення, який присвячено пам’яті жертв Другої світової війни. Цього дня у Львові заплановано кілька заходів. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила пресслужба Львівської військової адміністрації. 

Перелік подій: 

  • Біля пам'ятного хреста на місці колишнього концтабору «Шталаг 328», що на вулиці Грабовського, 11, вшанують пам'ять загиблих;
  • О 13:30 у храмі Святої Софії, що розташований на вулиці Івана Франка, 121а, відбудеться тематичний концерт віолончельної музики;
  • О 17:00 у Львівській філармонії, що на Чайковського, 7, відбудеться концерт до Дня матері.

 

Читайте також: «Краще садіть городину». Міський голова Львова про безпеку на 8-9 травня

Нагадаємо, що низка експертів зазначають про загострення бойових дій у період 8-9 травня. Зокрема у розмові з Тvoemisto.tv координатор міжнародних проєктів Центру Разумкова Олексій Мельник зазначив, що до 9 травня росія намагатиметься досягти результату і вдаватиметься до ще жорстокіших методів, будуть інтенсивніші бомбардування.

Водночас 6 травня міський голова Львова Андрій Садовий у коментарі Tvoemisto.tv зазначив, що не має жодної додаткової інформації про необхідність посилення безпеки у місті на 8-9 травня. Утім рекомендує містянам подбати про «продовольчу безпеку» та садити городину.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!