Політична реклама

8 вересня у Львові проведуть низку безкоштовних екскурсій

1605 0
У Львові вдруге відзначать Дні Європейської спадщини. З цієї нагоди 8 вересня у Львові можна буде безкоштовно вівідати безліч екскурсій.

Планується, що в екскурсіях візьмуть участь до 400 осіб. Про це повідомляє прес-центр міської ради. Реєстрація розпочалася з 3 вересня і триватиме до 7 вересня. Зареєструватися можна на Інтернет-сторінці Львівської міської ради.

У програмі заходів передбачено екскурсії: "Підзамче -- колиска Львова", "Храм святих апостолів Петра і Павла (костел єзуїтів)", "Храм святого архистратига Михаїла та вежа Корнякта", розповідь про ункальний відреставрований живопис XVIII-XIX століття у стилі рококо на вул. Краківській, 9, "Храм блаженного отця Климентія Шептицького (вул. Кривоноса, 1)", огляд перших у Львові розписів живописця Яна Генриха Розена (вул. Винниченка, 30).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!