Восьмеро вихованців ЛКП «Лев» чекають на господарів. Фото

2541 0
Метиси лайки, метис вівчарки, різнокольорові кицьки шукають теплу домівку та люблячі серця.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

В ЛКП «Лев» оприлюднили фотографії своїх вихованців, які шукають домівку. Цього разу додому хочуть 6 собак і 2 кицьки.

Також домівку досі шукають 5 собак з попередньої підбірки. Час їхнього перебування в ЛКП завершуються, тож львів’ян закликають ще раз придивитись до чотирилапих та прилаштувати їх.

«Закликаємо людей, які мріють про собаку, подарувати цим неймовірним собачкам теплий дім та опіку, або хоча би тимчасову перетримку з подальшим прилаштуванням у постійну сім’ю», – кажуть в ЛКП.

Кетті, метис лайки віком близько 1 рік. Проте характер – як у справжньої лайки: енергійна, любить бігати та стрибати, хоча добре піддається навчанню.

Руда краса Мусяк – кішечка віком до 1 року. Дуже любить лащитись та бавитись.

Ще одна метис лайки Медлен, теж віком близько 1 року. Хитра та енергійна, соціалізована, вміє гуляти на повідку, піддається навчанню.

Джуні, теж метис лайки. Слухняний, хоча помітно, що попередні господарі з ним не дуже займалися. У нових відповідальних руках, які знаються на породі, стане вірним другом та охоронцем.

Молодий собачка Найт – цілком невеликий за розміром, тож може поселитися до вас у квартиру. Добре піддається навчанню.

Метис німецької вівчарки Берта, відловлена біля Оперного. Хоча на ній не було нашийника, та, за усіма ознаками, не так давно на вулиці, можливо, загубилася. Знає деякі базові команди.

Киця Білка, віком до 1 року. Має неповторний окрас. Муркотунка та любить бавитись м'ячиком.

Молоденька Анталія, віком до 1 року. Зворушлива красуня. Чемна, з м'якеньким хутром, нещодавно потрапила на вулицю. Може жити у квартирі, підійде на прилаштування у сім’ю з дітьми, які люблять тварин.

Фото Іри Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!