9 песиків у Львові шукають нові домівки. Фото

2990 0
Львів’ян закликають прилаштувати песиків, які зараз перебувають в ЛКП «Лев».
фото: Ірина Шелест

фото: Ірина Шелест

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі перебувають під опікою підприємства. Про це йдеться на сторінці ЛКП на сторінці у Фейсбук.

Тварини можуть перебувати на підприємстві протягом 15 днів. Якщо за цей час їх не прилаштовують, то випускають на місце відлову. ЛКП «Лев» розташоване на вул. Промисловій, 56 та працює щоденно з 8:00 до 20:00 години, а комунальна ветеринарна клініка при ЛКП – цілодобово. Вона надає платні послуги.

Молодий енергійний красень Теді. Він кілька днів блукав Сихівським районом у пошуках їжі та господаря, який, на жаль, так і не забрав його додому. Теді має чудові здібності до навчання, а також може проживати в квартирі та сім'ї, де є діти. 

Дункан - спокійний та виважений собака середнього віку. Чотирилапий добре піддається навчанню. Ідеальний варіант для нього - це потрапити у родину, яка проживає у будинку з власним подвір‘ям.

Молода й активна Грета. По поведінці видно, що донедавна була домашньою. Стане для свого господаря чудовим другом та охоронцем.

Арнольд - метис німецької вівчарки, старшого віку. Собака погано бачить. Маємо надію, що хтось упізнає в ньому свого загубленого друга і забире додому.  У його віці стрес небезпечний для здоров‘я, тому собака дуже потребує сім‘ї.

Молодий красень Адік. Видно, що донедавна собака був домашнім. Мав на собі ошийник, втім, на жаль, без жодної інформації про господаря. Адік чудово підійде для проживання в квартирі, адже слухняний і добре піддається навчанню. 

Мілка - хвостата, її відловили разом з Адіком, тож не виключають, що вони могли проживати в одній родині. За характером Мілка трохи ляклива, але коли бачить, що їй нічого не загрожує, починає махати хвостом та з радістю іде на прогулянку.

Собака з охоронними здібностями Бровко. По віку чотирилапий молодий. Він швидко навчається і добре гуляє на повідку.

Молодий і слухняний Баррі. Він добре піддається навчанню. Для господаря стане хорошим другом та пильним охоронцем.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!