9 вихованців ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

5600 0
Придивіться до фото: може, саме ваш майбутній собака чи котик чекає на вас просто зараз на вул. Промисловій, 56.
фото: Марта Сирко

фото: Марта Сирко

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати тварин, що наразі перебувають під опікою підприємства. Про це йдеться на сторінці комунального підприємства у Facebook.

«Вони чекають, що хтось подарує їм дім і довіру, а натомість віддячать відданістю і любов’ю. Тож придивіться до фото: може, саме ваш майбутній собака чекає на вас просто зараз у Львові на вул. Промисловій, 56. Завітайте в ЛКП "Лев", аби у цьому переконатися», – йдеться у повідомленні.

ЛКП «Лев» працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. Телефон: (032) 252-30-41; (068) 535-45-45.

Шкет. Молодий песик невеликого розміру. Активний, любить прогулянки, хоча наразі не зовсім прихильний до нашийника, проте швидко звикне. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.

Чайка. Молода собачка, потрапила до комунального підприємства з двома нашийниками, але без реєстраційного жетона. Має виголоне хутро на двох передніх лапках. Можливо, хтось впізнає свого улюбленця, якого шукають. Собачка активна, гавкуча, привчена до прогулянок, може проживати в квартирі.

Арно. Молодий собака, наразі трішки наляканий, та все ж дуже любить, щоб його гладили. Піддається навчанню. У майбутньому стане чудовим другом та надійним охоронцем для сваїх нови господарів.

Фунт, молодий та гавкучий, знає деякі базові команди та з радістю їх виконує. Стане чудовим другом та охоронцем.

Рулон, молодий та активний метис німецької вівчарки. Гавкучий, суперохоронець. Наразі проходить період навчання у кінолога. Шукає найнадійніші руки.

Айрон, молодий собачка, соціалізований, гавкучий, може жити в родині з дітьми, що люблять тварин. Потребує просторий двір, оскільки любить довгі прогулянки. Добре гуляє на повідку.

Норберт. Котик, який потрапив до ЛКП «Лев» у важкому стані з двома зламаними лапками. Ортопед Ярослав Гримак зробив йому успішну операцію. Тепер Норберт потребує домашньої реабілітації в люблячій сім’ї.

Стілла досі в ЛКП «Лев». Це собака зрілого віку, метис стаффордширського тер’єра. Має куповані вушка, швидше за все, була домашньою та квартирною собакою. Добре гуляє на повідку, дружня й не агресивна до людей, не зважаючи на зраду свого господаря.

Сара. Собачка, яка потрапила до ЛКП «Лев» з важкими ранами на шкірі, швидше за все, від покусу інших собак. Ветеринари врятували та вилікували її. Після усього пережитого на вулиці вона не може повертатися знову в зону ризику. Тому в ЛКП «Лев» сподіваються, що її хтось забере до себе додому та буде піклуватися й оберігати цю невелику чемну красуню.

Фото Марти Сирко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!