Політична реклама

Абітурієнтів попереджають: в Інтернеті "гуляють" фальшиві відповіді на ЗНО

1373 0
В Українському центрі оцінювання якості освіти застерігають учасників ЗНО від використання фальшивих завдань та відповідей до тестів 2014 року, що пропонують шахраї.

Як повідомили tvoemisto.tv у відділі інформації та комунікації з громадськістю УЦОЯО повідомили, що з наближенням проведення зовнішнього незалежного оцінювання в мережі Інтернет з’являються сайти, оголошення та сторінки, на яких шахраї пропонують придбати завдання та відповіді до тестів 2014 року.

У Центрі оцінювання наголошують, що укладання тестів, виготовлення макетів та друк тестових зошитів здійснюються в умовах суворої конфіденційності. Інформація про зміст тестових завдань не може бути відомою стороннім особам до завершення абітурієнтами виконання тесту.

Відтак учасникам зовнішнього оцінювання радять  не користуватися подібними послугами.

«Ви неминуче будете ошукані. Підтвердженням цьому є численні факти подібних дій, які мали місце в попередні роки», – підкреслили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 3 червня тестуванням з іноземних мов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!