Політична реклама

Абітурієнтів просять забирати на пошті сертифікати ЗНО

2258 0
У регіональному центрі оцінювання якості освіти абiтурiєнтiв закликають забирати на поштi листи iз сертифiкатами ЗНО.

Кожен зареєстрований на основне ЗНО учасник повинен отримати сертифiкат зовнiшнього незалежного оцiнювання, - нагадує Лариса Середяк, директор Львiвського регiонального центру оцiнювання якостi освiти. Сертифiкати надсилають рекомендованими листами, вiдповiдно, вони надходять у поштове вiддiлення.

Натомість у поштову скриньку кидають лише повiдомлення про те, що такий лист надiйшов, i його слiд забрати на поштi та розписатися за отримання. Однак, очевидно, що не всi отримали повiдомлення з пошти, i рекомендованi листи, якi в поштовому вiддiленнi можуть зберiгатися лише мiсяць, почали повертатись до центру оцінювання якості освіти.

Абiтурiєнтiв, якi досi не отримали сертифiкат, просять звернутися до свого поштового вiддiлення, а якщо там немає листа - до центру оцiнювання.

Без сертифiката ЗНО абiтурiєнта не пропустять у пункт тестування на основнiй сесiї незалежного оцiнювання, яка вiдбудеться у червнi.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!