Політична реклама

Абітурієнтів, які неправильно заповнили документи, не реєструватимуть на ЗНО

1639 0
Попри те, що реєстрацiя на незалежне тестування стартувала тiльки 3 сiчня, у Львiвському регiональному центрi оцiнювання якостi освiти вже є першi вiдмови у реєстрацiї.

Усе тому, що абiтурiєнти неналежно оформили документи, повідомляє Експрес.

"Одна особа вклала до пакета з документами неповнiстю заповнену заяву - реєстрацiйну картку, - розповiдає  Лариса Середяк, директор Львiвського РЦОЯО. - На цьому документi вгорi є вiльне мiсце для тексту заяви, який вiд руки пише абiтурiєнт: "Прошу зареєструвати мене на зовнiшнє незалежне оцiнювання у 2014 роцi..." Абiтурiєнт неуважно прочитав умови реєстрацiї i залишив це поле порожнiм. Ми були змушенi вiдмовити в реєстрацiї, однак ця особа може пiдготувати новий пакет документiв i надiслати його до 5 березня.

Формуючи пакет документiв, слiд дуже уважно ознайомитися з тим, якi документи потрiбнi i як їх правильно заповнити. Якщо виникають сумнiви, можна звернутись у консультацiйнi центри - у Львовi такi дiють при восьми вишах".

До слова, у центрi вже прийняли понад пiвсотнi пакетiв документiв вiд тих, хто хоче зареєструватись на основну сесiю ЗНО, яка вiдбудеться iз 3 по 27 червня цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!