Політична реклама

Абітурієнтів, які запізняться на пробне ЗНО, в аудиторію пустять

1443 0
Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти, незважаючи на снігопади, завтра проведе пробне тестування у заплановані терміни.

Пробне тестування відбудеться згідно з процедурою. Змін у зв'язку з погодними умовами не буде, - зазначила Лариса Середяк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Пропускати дітей у пункти тестування будуть о 10.15 год. Саме тестування розпочнеться об 11.00.

Проте, за повідомленням Експресу, в аудиторію готові впускати тих, хто спізнився, до того моменту, доки не завершиться інструктування.

Об 11.30 в аудиторії не впускатимуть нікого - тоді розпочинається робота з тестовим зошитом.

Завтра, 23 березня, відбудеться пробне тестування зовнішнього незалежного оцінювання. Зокрема абітурієнти складатимуть тести з української мови та літератури, біології, фізики, всесвітньої історії, російської, англійської, німецької французької чи іспанської мов.

Наступне пробне тестування — 30 березня. Того дня абітурієнти писатимуть тести з історії України, математики, хімії, географії.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!