3G у Львові. Порівняння цін мобільних операторів

12431 1
Найбільші оператори мобільного зв'язку в Україні вже заявили, що львів'янам стає доступний швидкісний інтернет - 3G. Для того, щоб було зручно обрати, Tvoemisto.tv пропонує порівняти тарифи доступу до швидкісного мобільного Інтернету, які пропонує «МТС Україна», «Київстар» та «life:)».

Від 50 до 90 грн/місяць

"Сьогодні абоненти «МТС Україна» у Львові мають змогу користуватися 3G завдяки національному роумінгу з мережею оператора «Тримоб». Для цього не потрібно купувати окрему сім-картку, а достатньо підключитися до тарифів МТС, які підтримують 3G – наприклад, «Смартфон 3G» чи «Просто Супер» й активувати послугу «3G Безліміт». У тарифі «Смартфон 3G» послуга «3G Безліміт» коштує 50 грн/міс., а в тарифі «Просто Супер - 90 грн/міс. Ми орієнтовані на те, щоб послуга стала масовою, відповідно, тарифна політика буде це враховувати", - повідомив tvoemisto.tv експерт із зовнішніх зв'язків Західного територіального управління компанії МТС-Україна Володимир Хіцяк. .

Детальніше про 3G від «МТС Україна» шукайте за посиланням.

 

Від 50 до 200 грн/місяць

Станом на сьогодні у Львові лише налаштовують 3G мережу «Київстар». Мережа наразі працює не на повну потужність, а загалом зв’язком 3G у Львові вже користуються близько 2% абонентської  бази Київстар. «18 травня вони отримали смс-повідомлення із запрошенням безкоштовно протестувати 3G. Номери телефонів учасників тестування вибиралися випадково, за допомогою інформаційних систем. Тому, вже зараз деякі абоненти «Київстар» у Львові можуть побачити на своїх телефонах значок 3G, H або H+. Після повного налагодження мережі, 3G буде доступна усім абонентам «Київстар» у межах Львова та околиць (наприклад сьогодні ми запустили в тестовому режимі Малехів та Дубляни)» - розповіла Tvoemisto.tv  Ірина Пацевко, менеджер по зв’язках з громадськістю Львівської філії ПрАТ «Київстар».

Сьогодні «Київстар» пропонує кілька тарифів, що дозволяють користуватись 3G у роумінгу 3mob (в межах України) ще з 2008 року із місячною абонплатою від 50 до 200 грн. Тарифи на 3G зв'язок безпосередньо від Київстар, оператор оголосить після завершення тестування своєї мережі.

 

Від 89 грн на 30 днів.

Львів’яни та гості культурної столиці України отримали змогу стати першими користувачами послуг за технологією 3G+ від «life:)», що може підтримувати максимальну швидкість Інтернету до 63,3 Мбіт/сек. 3G+ від «life:)» означає можливість для абонентів дивитися потокове відео, швидко передавати важкі файли, завантажувати відео та здійснювати відеодзвінки.   

Абоненти Львова вже мають можливість підключатися до 3G-тарифу «3G+ Смартфон» та користуватися перевагами швидкісного зв’язку від 89 грн на 30 днівповідомили у компанії. 

Детальніше про 3G від «life:)» шукайте за посиланням.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
20 Травня, 2015 11:56
Львовянин А как же 3mob? У него, на текущий момент, самые лучшие тарифы.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!