Абсурди Твого міста. Випуск #1

3827 3
До вашої уваги перший випуск нової програми від Tvoemisto.tv - "Абсурди Твого міста". Щодня ми працюємо з інформацією - відслідковуємо події, моніторимо безліч повідомлень державних, муніципальних структур та компаній. Найцікавіше наші журналісти подають на сайт, але є дещо таке, що інакше, як абсурд, і не назвеш. Саме про такі події твого міста дивіться у 5-хвилинній передачі від Андрія Хруща.

Як зазначають у редакції, сьогодні доволі часто і у нашому, відкритому для світу місті, трапляються такі курйози, де традиційна об'єктивна журналістика безсила. Саме підбірка серйозних тем, поданих у жанрі сатири, і стала основою програми "Абсурди Твого міста".

"Навіщо ми це робимо? Щоб щось зрушилось з місця, хтось завстидався, а хтось перестав робити з тата вар'ята", - зазначив ведучий Андрій Хрущ. 

Отож, слідкуйте за "Абсурдами Твого міста" і, якщо ви знаєте курйози, про які ніхто не говорить, то пишіть на адресу tvoemisto.tv@gmail.com - і вже невдовзі ви побачите їх у черговому випуску програми.


Читайте також:
20 Січня, 2015 16:34
Твоє місто Ірино, плануємо двічі на місяць. Але все від абсурдів залежатиме ;)
20 Січня, 2015 15:25
Катя Що то за качка на 2.06 пробігає?)))
20 Січня, 2015 14:55
Ірина Класно, нарешті щось цікаве і веселе про Львів. Як часто будуть виходити випуски?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!