Смуги руху на вулиці Стуса у Львові планують «звузити»

6731 0
Проїжджу частину планують звузити, аби зменшити тут кількість ДТП.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Комісія з безпеки дорожнього руху вирішила звузити проїжджу частину на вулиці Василя Стуса. Про це йшлося на засіданні 17 вересня.

Як пояснив Тvoemisto.tv заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, ділянка від вул. Угорської до Академії мистецтв є небезпечною, бо там часто перевищують швидкість.

«На вулиці Стуса відбувається багато ДТП через перевищення швидкості. Можна вирішувати проблему, штрафуючи водіїв, а можна інфраструктурними рішеннями», – каже Андрій Білий.

Він пояснює, що водіям «психологічно важко їхати по широкій дорозі зі швидкістю 50 кілометрів на годину».  

«Ми проаналізуємо, можливо застосуємо делініатори. Також проголосували за встановлення на цій ділянці світлофора за вимогою. Але є досить велика черга на встановлення світлофорів», – додав Андрій Білий.

Нагадаємо, у Львові встановлять автоматичну фото та відеофіксації порушень на вулицях Пасічна, 49 і Городоцька, 289, оскільки на цих ділянках часто трапляються ДТП.

Вікторія Савіцька

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!