Політична реклама

Адмінпослуги Львівської міськради надаватимуть за іншою адресою

1523 0
Від сьогодні, 30 вересня, Центр надання адміністративних послуг змінив приміщення, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

Вхід в Центр буде тепер з центрального входу, - інформує прес-служба Львівської міськради. Сам центр буде знаходитись у меншому приміщенні - це кабінет 115 на першому поверсі міської ради.

Видача результатів адміністративної послуги, тобто готових документів, буде відбуватись в кабінеті 121, тобто заходити в центральний вхід і повернути ліворуч. Графік роботи залишився незмінним -  з 8 до 19 години без обідньої перерви.

Відтак, надання консультацій, реєстрація звернень, запис на прийом до посадовців та до міського голови тимчасово здійснюватиметься у 115 кабінеті (центральний вхід в Ратушу, 1 поверх, праворуч). Водночас видача результатів адміністративних послуг (готових документів) відбуватиметься у 121 кабінеті (центральний вхід в Ратушу, 1 поверх, ліворуч).

Реєстрація поштової кореспонденції, а також документів від органів державної влади і надалі здійснюватиметься в 121 кімнаті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!